Kattmammans Stickblogg

Monday, April 16, 2007

Hurra det går neråt och framåt!

Både med virkandet och vikten : ). Senaste veckan gick jag ner 1,3 kilo - jag blev överlycklig. Sammanlagt har jag gått ner 5,2 kilo och förlorat 8 cm i midjemått och det har gått nästan helt smärtfritt. Jag får i mig mina dagliga kalorier och lite till men det går neråt på vågen i alla fall. Trots att jag både åt lite godis, kladdkaka och drack cider och lite vin i helgen.

Dessutom har de långa tågresorna denna helg resulterat i att min gebort-solhatt är klar. Nu ska jag börja på min egen. Ska haffa sambon och jaga kort imorgon. Stickkaféerna har tyvärr blivit lidande, men snart är jag tillbaka igen.
Kram
C

Wednesday, April 04, 2007

Sista dagen är början på mitt nya liv

Just nu känns det som det händer mycket i mitt liv, i alla fall i mitt inre. Pusselbitarna börjar falla på plats och jag känner att jag tycker om mig själv som jag är. Jag har blivit lugnare och självsäkrare och tar hand om mig själv. Så även om livet där utanför är som en bergochdalbana så kan jag ta ett steg tillbaka och inse att det inte är så hemskt som det ser ut - det ordnar sig, jag klarar mig. Jag har många, både sambo, vänner och bekanta som ger mig energi att tro att jag klarar av det här livet trots mina svarta dagar när allt känns hopplöst.


Tack för att ni finns!

Kramar
C

Sunday, April 01, 2007

Atjo, atjo, atjooo!

Just som våren kommit igång med blommor och solsken blir man förkyld. Jag börjar tro att det hör våren till? Det kan också bero på en intensiv vecka med tidiga morgnar och dygnet runt arbete på mitt nuvarande och kommande jobb på torsdagen och fredagen.

Medverkade i ett test i fredags för att bli godkänd som telefonintervjuare på Sifo. Jag visste att det skulle gå, men jag var så stressad och nervös att jag spände mig så jag fick träningsvärk dagen efter - det var tufft!

Idag var jag bjuden till Ullin med några stickarvänner där bland annat en långväga stickerska från Spanien dök upp med Désirée. Jag tittade på Garnhärvans garner och kände på den nyinkomna merinoullen, så mjuuk! Tur att pengarna var kvar på banken.
Mitt kommande schema bara måste bli mer stickträff-anpassat. Jag ska jobba på det i alla fall.
Nu är det dags att titta på söndagens följetong och sjunka ner i soffan.

Kram på er!
C