Kattmammans Stickblogg

Friday, December 15, 2006

För glad för att sova

Idag har det varit en händelserik dag. Jag förebrår er inte om ni skrattar åt mig nu men morgonen började med korv och bröd, till frukost??? Bara det borde ha givit mig en föraning om hur dagen skulle se ut. Därefter satt jag som vanligt i soffan med min kaffemugg och tittade på favoritsåpan och skrev en ansökan som legat och skräpat ett tag på skrivbordet. När jag några timmar senare satt på tåget och läste ett ganska personligt brev så ringde telefonen. Det var en uthyrningsfirma som undrade om jag skulle kunna tänka mig att börja på ett arbete med kundsupport på måndagen den 18! Ett jobb jag verkligen behöver med bra arbetstider och högre lön. Tyvärr är det en tidsbegränsad tjänst men det finns en chans till förlängning - hoppas hoppas.

För första gången tackade jag Gud för mitt nuvarande arbetets dåliga arbetsavtal och en förstående personalchef vilket nu möjliggorde att jag kunde börja på det nya arbetet direkt. Förvirrad klev jag av i linköping och trodde mig vara på väg till en anställningsintervju men fick då reda på att allt var klart, jag hade fått jobbet. Efter en salig lunch med sambon med många glädjetårar och skratt åkte jag och gjorde mitt sista arbetspass hos min förra arbetsgivare - det kändes så bra!

Det här innebär gott folk att jag nu kan medverka både på en eller flera stickkaféer de kommande veckorna!!!! Läääängtar!

Kramar
C

3 Comments:

At 10:23 PM, Anonymous Ilsefin said...

Åååh, men Cecilia så underbart!! GRATTIS!

 
At 12:44 PM, Anonymous Fosco said...

Ah, grattis!

 
At 8:40 AM, Blogger Kristina said...

Grattis! Det är du värd! ser fram emot att får se dig mera under våren.

 

Post a Comment

<< Home